Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
10 - 12 år (4. - 5. klasse)
Mødedag/tid: 
tirsdag kl. 18.30 – 20.00
Ledere: 
Sebastian tlf. 52 15 99 02
Charlotte tlf. 60 85 04 88
Mikael
IMG 0565

Juniorer

Juniorspejderne er 10-12 år og går i 4. til 5. klasse.
Mødeaften hver tirsdag kl. 18.30 – 20.00.

I juniorgrenen er vi omkring 30 spejdere og tre ledere, Sebastian (grenleder), Mikael og Charlotte.

Vi lægger meget vægt på at have det sjovt, samtidig med at vi lærer klassiske spejderfærdigheder, som f.eks. at kunne bruge en økse, lave pionerarbejde samt bruge kort og kompas. Desuden arbejder vi meget bevidst med patruljesystemet, princippet om at børn lærer børn, og med meget vægt på samarbejde i patruljen. Derudover begynder børnene i lidt højere grad at være med til at bestemme, hvad der skal ske på nogen af møderne.

Vi har forskellige traditioner som en Klods-Hans-løbet i september og en længere vandretur i foråret samt divisionsturnering i St. Bededagsferien. Derudover prøver vi at lægge nogle weekendaktiviteter/ture/overnatninger ind i programmet. Aktiviteter, hvor vi satser på at blive udfordret så vi måske kan flytte nogle grænser, samtidig med at vi får en masse sjove oplevelser!

Vi er næsten altid udendørs, så husk påklædning efter vejret.

Information om de ugentlige møder kan altid findes her http://melfar.gruppe.dds.dk/kalender. Juniorerne får som udgangspunkt ikke sedler med hjem om ture m.m., disse sendes ud pr. mail og kan ligeledes findes her på siden.

Vi har ikke flere ledige pladser så kontakt os på junior [at] 1melfar [dot] dk, hvis du ønsker at komme på venteliste.